Opcije učenja

Face-to-face uživo izvođenje treninga

Za sve polaznike u MNG trening centru smo obezbedili prijatno i profesionalno okruženje visokog standarda u cilju izuzetnog kvaliteta praćenja treninga i obuka u našim prostorijama. Trening centar je uspostavljen u skladu sa najboljom svetskom praksom i po najvišim standardima opreme.

Sve prostorije u centru su klimatizovane, imaju besplatan i brz WI-Fi internet, a svim polaznicima smo obezbedili i ručak i posluženje u pauzama održavanja treninga i obuka.


Online uživo izvođenje treninga

Treninge možete pohađati i sa bilo koje lokacije gde imate pristup internetu, na način da učestvujete sa istim nivoom interakcije kao i učesnici koji se fizički nalaze u MNG trening centru u tom trenutku.

Za online pohađanje treninga, u cilju obezbeđenja izuzetne čujnosti i vidljivosti sale obezbedili smo profesionalnu opremu za video konferensing (4K kamere, Jabra Speakerphone zvučnike i profesionalne mikrofone) koja Vam omogućava da se u svakom trenutku možete aktivno uključiti na trening i učestvovati u diskusiji sa ostalim polaznicima i trenerom. U salama je postavljen i poseban monitor koji obezbeđuje stalnu komunikaciju trenera sa učesnicima u online okruženju.

Prema Vašem izboru možete odabrati jednu od platformi za video komunikaciju (Zoom, MS Teams,…) za koje nije potrebna nikakva instalacija i na koje se priključujete jednim klikom uz pomoć web browsera Vašeg računara ili telefona.e-Learning

Naši e-Learning programi učenja su ekstremno fleksibilni i dozvoljavaju Vam da učite u vreme i sa ritmom koji Vam najviše odgovara, u komforu svoje kuće, kancelariji ili na mobilnom uređaju.