O nama

Najviše eksperata, najviše treninga, najviše razloga da učite sa MNG Centrom

18 godina iskustva u razvoju i izvođenju kvalitetnog competency based treninga
Lojalni partner za 3500+ klijenata
52000 učesnika treninga
220 trenera-stručnjaka sa relevantnim iskustvom
Primenjujemo najviše svetske standarde osiguranja kvaliteta ISO 10015
Više od 440 treninga i programa sertifikacije
95% učesnika koji potvrđuju da im je naš trening unapredio učinak
Izuzetni rezultati u in-house obuci kroz Kirkpatrick pristup za transfer kompetencija, upravljanje promenama i sistemom učenja
Više od 1000 trening dana svake godine

Ekspertiza najvišeg nivoa

MNG Centar uspešno pomaže svojim klijentima da kroz učenje, unapređenje i razvoj kompetencija (znanja, veština i stavova) postižu organizacione, timske i individualne ciljeve.

Mi pomažemo organizacijama da primene proverene i održive sisteme učenja i organizacionog razvoja i sprovedu organizacione promene koji imaju pozitivne efekte na učinak. Poseban naglasak stavljamo na primenu različitih tehnika i metoda za transfer kompetencija sa treninga u radno okruženje čime za naše klijente ostvarujemo siguran povraćaj na investiciju u obuku. Primenom Kirkpatick modela smo uvek u prilici da merimo povraćaj na investiciju (ROI) u obuku i znamo da smo na pravom putu.

Sistematičan pristup razvoju trening rešenja

Rešenjima u oblasti transfera kompetencija i organizacionog razvoja izlazimo iz usko shvaćenog okvira treninga.

Primenjujemo sistematičan pristup u razvoju trening rešenja koji uvek počinje detaljnom analizom potreba na organizacionom, timskom i individualnom nivou. Metodama za utvrđivanje jaza u kompetencijama, radionicama za akceleraciju i transfer kompetencija u realno radno okruženje, tehnikama uspostavljanja učeće organizacije, projektima promena organizacione kulture i mnogim drugim alatima i pristupima omogućavamo da trening ima dugoročne efekte nakon formalnog završetka.

Ne sprovodimo in-house trening događaje već realizujemo osmišljena i planirana in-house trening rešenja i projekte učenja i promena u organizacijama čiji je cilj unapređenje učinka.

Najlojalniji trening i Human capital konsalting partner

MNG Centar je osnovan 2005. godine a 2008. godine izvršena je transformacija u društvo sa ograničenom odgovornošću. Tokom proteklih godina rada, prema različitim poslovnim pokazateljima, postali smo jedna od najvećih organizacija koja nudi individualna, timska i organizaciona trening rešenja kao i rešenja u oblasti organizacionog razvoja.

Naše otvorene, in- house treninge i druge forme učenja do sada je pohađalo više od 52 000 učesnika, na oko 4150 održanih obrazovnih aktivnosti. Posedujemo savremeno opremljen trening centar, u skladu sa svetskim standardima, na 550 m2 površine, sa više sala i punim komforom za učesnike.

Od 2007. godine smo akreditovani nacionalni predstavnici za European Business Competence Licence- EBC*L, međunarodni sistem sertifikacije poslovnih kompetencija.

Naših 450 trening programa je podeljeno u 10 tematskih oblasti koje pokrivaju sve aspekte poslovanja jedne kompanije.

U cilju osiguranja kvaliteta primenjujemo smernice ISO 10015 standarda- obezbeđenje kvaliteta u obuci.

Prema dostupnim podacima, na godišnjem nivou, nalazimo se među prva dva provajdera po broju učesnika obuka u oblasti poslovnog treninga u Srbiji.

Oblasti rada MNG Centra

Oblasti rada MNG Centra su:

Razvoj ljudi i timova i upravljanje njihovom promenom i razvojem

od najviših rukovodećih do operativnih radnih mesta i pozicija kroz primenu različitih formi učenja

Metodološka podrška u transferu kompetencija

i njihovoj primeni na radnim mestima

Usluge Human Capital konsaltinga:

projekti definisanja okvira kompetencija; sistema upravljanja učinkom; definisanje strukture, procesa i radnih uloga; procena i mapiranje kompetencija itd

Izvođenje pripremnih obuka za sertifikaciju i sertifikacija kompetencija

za različite radne uloge u skladu sa standardom ISO 17024

Vođenje EBC*L nacionalnog predstavništva u Srbiji

i sertifikacija menadžerskih i poslovnih kompetencija u okviru EBC*L sistema

Izvođenje pripremnih programa obuke za polaganje stručnih i profesionalnih ispita

za sticanje odgovarajućih licenci koje imaju javni karakter a na osnovu dobijenih javnih akreditacija

Pružanje konsultantskih usluga

u različitim funkcionalnim oblastima poslovanja

Primena e-learning rešenja u obuci

 

Iskustvo učenja iznad standarda

Ponosni smo na izuzetan kvalitet treninga koje izvode naši iskusni treneri i saradnici. Svaki naš oblik učenja - trening, radionica, simulacija, razvija nove i relevantne veštine koje se mogu primeniti na radnom mestu kako bi se unapredio učinak.

Fleksibilne opcije učenja

Nudimo Vam širok obuhvat opcija učenja koje u najvećoj meri odgovaraju vašem stilu učenja, radnim i privatnim obavezama i koje uključuju tradicionalne treninge „face to face“, inovativne treninge putem konferensing sistema i set e- learning obuka.

Pogledajte naše opcije učenja...

MNG-treninzi osiguranog kvaliteta

Nudimo više od 450 treninga koje su za Vas razvili naši eksperti i saradnici i koji razvijaju kompetencije koje su odmah primenjive na radnim mestima.

Više...