Standardni popusti za otvorene treninge

Briga o dostupnosti treninga kao infrastrukturnog faktora za organizacije je važna tačka u našem radu. Zbog toga smo za Vas obezbedili određene popuste koji važe za učešće na otvorenim treninzima.

 
Stalni klijenti* 5% popusta
Fizička lica 10% popusta

*Stalni klijenti - organizacije koje su tokom predhodnih 12 meseci koristile bar jednom usluge MNG Centra.


Ukoliko želite da osvojite i dodatne pogodnosti u MNG Centru, pozivamo Vas da se učlanite u naš MNG Discount Club. Za više informacija kliknite ovde.

Poklon iznenađenja!

Od jeseni 2018. godine, na svakom otvorenom treningu MNG Centra slučajnim izborom biramo polaznika koji će na treningu pored novih znanja i veština dobiti i poklon iznenađenja. Dođite da vidite šta smo Vam pripremili!

 

Osvojite besplatan In-house trening

MNG Centar ceni i neguje lojalnost! Upravo zbog toga našim vernim klijentima poklanjamo potpuno besplatan in-house trening dan, koji je potpuno prilagođen potrebama Vaše kompanije.

MNG Centar je jedina kompanija u Srbiji koja Vam nudi preko 400 treninga i seminara iz gotovo svih oblasti koje mogu zatrebati Vašoj kompaniji i Vašim zaposlenima! Investirajte u usavršavanje Vaših zaposlenih na jednom mestu i zaradite.

Na svakih potrošenih 980.000,00 dinara na usluge MNG Centra u roku od 365 dana, osvajate besplatan in-house trening dan u trajanju od 6 školskih časova.

Imate dodatnih pitanja?

Kontaktirajte nas!