+381 11 3284 761
+381 65 3284 761
+381 63 7011 120
Ove nedelje na popustu 20%
 
Termin: 07.11.2016

 

Povećani broj odsustvovanja zaposlenih uzrokuje brojne troškove i nesklad u poslovanju što u značajnoj meri ometa normalno poslovanje preduzeća.

Zbog toga je od velikog značaja da menadžeri na vreme uoče koji su uzroci ovih odsustvovanja i da na njih blagovremeno utiču. Savladajte alate koji Vam to omogućuju!

 
Termin: 14.11.2016

 

Nedostatak efikasnog i taktičkog izražavanja može predstavljati ozbiljnu barijeru u Vašoj komunikaciji.

Pomoću asertivne komunikacije možete da ojačate veze sa saradnicima i da zadobijete njihovo poverenje. Ovaj trening će Vam omogućiti da postanete uspešniji u komunikaciji sa drugima i da zadobijete njihovo poverenje.

Aktuelno
 
Termin: 03.11.2016

 

Sistemi sa potencijalno eksplozivnim atmosferama su u obavezi da poseduju sertifikat u skladu sa ATEX direktivom!

 

Pravilnikom su propisani zahtevi za zaštitu zdravlja i bezbednosti koji se odnose na projektovanje i izradu opreme i zaštitnih sistema namenjenih za upotrebu, kao i drugi zahtevi i uslovi koji moraju da budu ispunjeni za njihovo stavljanje, odnosno isporuku na tržište. Upoznajte se sa zahtevima Pravilnika o opremi i zaštitnim sistemima namenjenim za upotrebu u potencijalno eksplozivnim atmosferama!

 
Termin: 07.11.2016

 

Upoznajte se ključnim izmenama koje zakon donosi i sa novim sadržajem pravnih instituta- upravni postupak, upravna stvar, upravni akt!

 

Novi Zakon predstavlja nov koncept upravnog postupka koji treba da omogući pojednostavljivanje i ubrzavanje upravne procedure, smanjenje troškova za sve učesnike u postupku, modernizaciju procesnih mehanizama, zaštitu javnih i pojedinačnih interesa građana i pravnih lica u upravnim stvarima.

 
Termin: 31.10.2016

 

Da li Vaši zaposleni na pravi način razumeju povratne informacije koje im dajete?

 

Značaj feedback-a je u tome što Vam omogućava da direktno uputite informaciju zaposlenom o njegovom radu kako bi on mogao da utiče na poboljšanje svojih poslovnih performansi i uticao na ostvarenje ciljeva organizacije. Naučite kako da na najefikasniji način da uputite povratnu informaciju svojim zaposlenima, kako bi je oni shvatili na pravi način i uticali na razvoj sopstvenih kompetencija.

 
Termin: 02.11.2016

 

Primenite u praksi novi Zakon o deviznom poslovanju i naučite kako na najefikasniji način naplatite potraživanja u spoljnotrgovinskim poslovima!

 

Na semninaru ćete naučiti kako da primenite značajne podzakonske akte, uključujući i izdavanje i realizaciju menice kao instrumenta obezbeđivanja plaćanja u deviznim poslovima sa inostranstvom. Usvojite znanje neophodno za rad sa bankama, plaćanje sa deviznih računa, naplatu sredstava iz inostranstva i obezbeđivanje plaćanja u poslovima sa inostranstvom.

Novi treninzi
 
Termin: 10.11.2016

 

Kreirajte uspešan i prepoznatljiv brend i na osnovu njega ostvarite komparativnu prednost na tržištu!

 

Osim vidljivih elemenata identiteta brenda, kao što su logotip ili slogan, sve značajniji element je onaj koji nastaje stvaranjem percepcija javnosti o brendu – ličnost brenda. Na treningu će Vam biti pojašnjeno koliko je važno i kojim modelima se mogu definisati ličnost brenda i na koji način se može komunicirati kroz sve tačke komunikacije.

 
Termin: 03.11.2016 - 04.11.2016

 

Da li znate da prosečno svaki zaposleni gubi čak pola sata svakoga dana u traženju odgovarajuće opcije u programima kao što su Word i Excel?

 

Na ovom interaktivnom treningu ćete na unapred pripremljenim primerima provežbati sve funkcije i opcije, a trener će Vam pružiti dodatne savete i trikove, kao i neizostavne tasterske prečice bez kojih se danas ne može zamisliti korišćenje računara. Upotpunite i nadogradite praktična znanja kako biste unapredili i ubrzali svoj svakodnevni rad!

Stručno osposobljavanje
 
Termin: 29.11.2016 - 24.01.2017

 

Cilj osposobljavanja je da polaznici steknu sveobuhvatna i celovita znanja i veštine potrebne za samostalan i kompetentan rad.

 

Ovaj Program će Vam pomoći da razvijete ili usavršite postojeći nivo kompetencija i dati Vam samopouzdanje u efikasnom obavljanju poslova u oblasti učenja i razvoja i ujedno dodati vrednost vašoj funkcionalnoj oblasti u preduzeću. Naučićete kako da implementirate kreativna i strateška rešenja u oblasti obuke i razvoja koja su pokretači ličnog i organizacionog učinka.

 
Termin: 12.11.2016 - 10.12.2016

 

Ovladajte praktičnim znanjima i veštinama u oblasti računovodstva koje možete direktno da primenite u svom svakodnevnom radu.

 

Obuka je razvijena na osnovu standarda kompetencija u oblasti računovodstva kojim su definisani znanja, veštine i stavovi za obavljanje poslova računovođe. Upoznajte se sa svim propisima koji regulišu ovu oblast!

 
Termin: 15.12.2016 - 16.12.2016

 

Na osnovu Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti propisana je obaveza da sva pravna lici ili preduzetnici koji obavljaju poslove posredovanja u prometu i zakupu nepokretnosti moraju biti stručno osposobljeni.

 

Cilj ove obuke je usvajanje znanja potrebnog za polaganje stručnog ispita i osposobljavanje za obavljanje poslova agenta za nekretnine.

Sertifikacije
Novo

Aptis je test procene znanja engleskog jezika, kreiran na osnovu najnovijih istraživanja u primenjenoj lingvistici. Aptis je moderan i fleksibilan sistem. Osmišljen je tako da može da zadovolji različite vrste specifičnih potreba organizacija i pojedinaca u celom svetu.

 

Sertifikacija je razvijena na osnovu poznatog i priznatog profesionalnog CIPD standarda kompetencija u oblasti upravljanja i razvoja ljudi. Na osnovu pomenutog standarda kompetencija vrši se potvrđivanje i provera kompetencija. Kandidati koji uspešno prođu kroz proces sertifikacije stiču kvalifikaciju-naziv:Sertifikovani menadžer ljudskih resursa.

 

Kvalifikacija- Sertifikovani saradnik za radne odnose razvijena je na osnovu standarda zanimanja (kompetencija). Na osnovu standarda zanimanja vrši se potvrđivanje i provera kompetencija. Kandidati koji uspešno prođu kroz proces sertifikacije stiču profesionalnu kvalifikaciju-naziv: Sertifikovani saradnik za radne odnose(Certificate in Employment Law).

Vesti